Referenties worden vaak schriftelijk gegeven. Referenties op video zie je veel minder vaak, hoewel dit juist een uiterst krachtige manier is van aanbevelen. Kijkers zien immers wie de referentie geeft en hoe oprecht de aanbeveling wordt gegeven.

“Heel fijn samengewerkt met Peter voor het maken van vier korte bedrijfsfilms voor FileLinx. De kwaliteit van de video’s is dik in orde en werden zeer snel afgeleverd. Zeker het aanbevelen waard!”(Arjan de Goffau, Manager Services at FileLinx, 7-12-2012)
“Peter heeft voor Pur Sang Advocaten een mooie video-pitch gemaakt. Voordat de video-pitch werd opgenomen, heeft Peter zich verdiept in de onderneming en onze wensen. Op het eerste gezicht lijkt het makkelijk om even een video-pitch te maken, maar er komt veel bij kijken. Peter heeft ruime filmervaring opgedaan en adviseert op een ongedwongen manier die overtuigt. Ook tijdens het filmen zorgt de rustige en professionele houding van Peter ervoor dat je – ondanks de belichting en camera – je op je gemak voelt. Berg Visuals is een absolute aanrader voor ondernemers die echt gezien willen worden”.(Joop Jansen, Pur Sang Advocaten, 27-3-2013)

Video-testimonials

Deze klanten gingen u o.a. voor:
Autobedrijf G.J. v.d. Put
BNI
Bollenstreek Into Business  
C1000  
Communicatiebureau Buro Coco
De Eendenkooi Warmond
De Leeuw Circusevents 
DONAR Groen  
van Dooren Transport 
FileLinx
IRH (Initiatiefrijk Hillegom)       
LJS Management
Loyalty HR Services

Master Totaalinrichting
More APP  
NME Lisse 
Procura
Pur Sang Advocaten 
PWA Computers
SchoonePC     
ShowerKidt    
That’s Lease